Zoeken
  • 10047827

Budgetvriendelijke tips om je horeca bedrijf een nieuwe look te geven

Bijgewerkt op: 28 jan.

Kan je interieur wel wat vernieuwing gebruiken, maar heb je daar geen groot budget voor? Dat is geen probleem! Ook met een klein budget kan je jouw interieur een boost geven en zorgen voor een grote verandering in het bedrijf. Lees hieronder 5 tips voor het creëren van een nieuwe look.


1. Vervang het servies

Door het servies te vervangen creëer je een hele nieuwe look op tafel. Je kan hier enorm mee spelen! Je kan het gehele servies veranderen en kiezen voor een andere stijl of kleur. Maar je zou ook kunnen gaan voor een combinatie van verschillende servies kleuren en stijlen. Hiermee creeër je diversiteit!


2. Voer reparaties uit

Door kleine dingen te repareren creëer je weer een frisse look in je bedrijf. Het is natuurlijk fijn alles heel is en het doet. Dit lijkt misschien logisch maar kijk eens rond? Het kan maar net gaan om een beschadigde tafel of een kapotte stoel, of die prullenbak op de wc waarvan de deksel al een aantal maanden kapot is.


3. Hang schilderijen op of vervang oude schilderijen

Schilderijen staan bekend als eyecatchers. Dat schilderij dat al 5 jaar aan de zelfde muur hangt valt gasten inmiddels niet meer op. Maar probeer het schilderij eens te verplaatsen, of een nieuw schilderij op die plek te hangen. Zo heb je gelijk een heel ander aanzicht.


4. Verander de indeling

De indeling van tafels en stoelen zal vast al regelmatig iets veranderen door verschillende tafelschikkingen op een avond. Maar wat als je nou de indeling van het bedrijf echt eens even helemaal 180 graden draait en het helemaal over een andere boeg gooit? Dit kan gewoon met de zelfde tafels en stoelen natuurlijk. Voor extra effect zou je deze wel kunnen vervangen. Ook hier geldt, je kan kiezen voor een andere kleur en/of stijl, maar een combinatie ervan geeft ook weer een heel ander beeld. Zelfs kleine aanpassingen kunnen zorgen voor een heel ander beeld.


5. Geef je interieur een tijdelijk (kleur)thema

In het interieur is er vaak al in een bepaalde stijl. Met deze stijl kan je makkelijk wat spelen door een bepaald thema te geven. Met kleine aankledingen kom je al heel ver. Zo zou je bijvoorbeeld in kunnen spelen op de seizoenen met seizoenskleuren kussentjes en servertjes. Ook kan je gaan voor kleuren die passen bij de verschillende periodes in het jaar. Denk aan Kerst, Sinterklaas en Pasen. Zo heb je tijdelijk een sfeer gecreëerd dat weer nieuw is voor het oog en helemaal mee gaat met de tijd.


Wil je nou op de hoogte blijven van P'ART? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief!8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven