Over ons.

De gezichten achter P’ART zijn Britt Hendriks, Tula van de Zande en Lisanne Klos.

Drie jonge gedreven studenten en onderneemsters die een passie hebben voor ondernemen, interieur en styling.

 

Maar wie zijn wij nu eigenlijk? 

Afbeelding1.png

Tula van de Zande

"Mijn naam is Tula van de Zande, 19 jaar oud en woon in de Hoeksche Waard, in het dorp Nieuw-Beijerland. Ik hou van het ondernemerschap en ben graag creatief bezig en ben sociaal in de omgang."

Afbeelding2_edited.jpg

Lisanne Klos

"Mijn naam is Lisanne Klos, 20 jaar oud en woon in

’s-Gravenzande. Ik hou er van om elke dag druk bezig te zijn. Mijn sterke punten zijn vooral plannen, creatief bezig zijn en mijn aanstekelijke enthousiasme"

Afbeelding3.png

"Mijn naam is Britt Hendriks, 19 jaar oud en woon in de Hoeksche Waard, in het dorp Puttershoek. Ik hou ervan om bezig te zijn en me continu te ontwikkelen. Mijn sterke punten zijn vooral sociaal zijn, ondernemend en creatief."

Britt Hendriks

Afbeelding4.png

Wij zijn een B2B bedrijf wat zich richt op de horeca. Wij helpen de horecaondernemer vernieuwend te blijven. P'ART rouleert schilderijen tussen verschillende horecabedrijven.

Alles wat daarbij komt kijken wordt door ons geregeld! 

 

Vol passie zullen wij op een duurzame en creatieve manier een nieuw leven geven aan uw horecazaak.

Een eyecatcher voor de klanten en een continu vernieuwend interieur.

P’ART. Be part of the pass on art!

Vrouw met laptop
Vrouw met laptop

Onze missie.

De missie van P’ART draait voornamelijk over de dienst die wij op een eerlijke, verantwoorde en enthousiaste manier leveren. Deze punten willen wij graag uitdragen. Dit doen wij door schilderijen laten rouleren tussen meerdere horecabedrijven, deze aan de deur komen leveren en een reeks schilderijen maken die door u samengesteld zijn. Een fris en vernieuwend interieur, welke niet alleen voor u in het oog springt, maar ook bij dat van uw klanten! Op deze manier zorgen wij ervoor dat schilderijen niet zomaar weggegooid worden en vervangen zullen worden, maar deze juist op een nieuwe mooie plek komen te hangen! Daarnaast bieden wij jonge upcoming artiesten een plek om gezien én gehoord te worden.

Onze visie.

Blijven ontwikkelen, groeien, verbeteren waar nodig en misschien wel vallen en opstaan. Onze toekomstvisie is vooral het behalen van onze missie. Wij willen horecaondernemingen een prachtig, sprekend en vernieuwend interieur bieden. Daarnaast willen wij niet te vergeten, de upcoming artists en prachtige plek bieden waar hun kustwerken het beste tot hun recht zullen komen. P’ART zal blijven luisteren naar alle wensen en zullen alle kennis meenemen die wij gaandeweg leren in deze leuke en spannende reis die wij met elkaar zullen afleggen. Volg deze reis en

be a part of the pass on art!

Zwevende bloemen