Acerca de

How to

Hoe gaan wij te werk?

U heeft voor een abonnement gekozen, wat super tof! Maar wat nu?

U vraagt uzelf misschien af hoe gaan wij te werk en wat kan u verwachten van onze dienst.  Wanneer u ons heeft benaderd voor onze dienst gaan wij aan de slag. Na dat u contact met ons heb gelegd gaan we samen een afspraak plannen voor een ontmoetingsgesprek op deze manieren krijgen wij meer beeld van u en uw onderneming en u krijgt beeld van ons. In dit gesprek gaat het voornamelijk om informatie te krijgen over uw horeca.

 

Na het ontmoetingsgesprek gaan wij aan de slag met de informatie van uw onderneming die u ons verteld hebt. We gaan voor u kijken welke upcoming artist bij u past en welk schilderij van de kunstenaar bij uw horeca past. We kijken naar verschillende factoren als we een schilderij gaan uitzoeken, zoals het huidige interieur, waar u voor staat, wat u wilt uitstralen en wat voor sfeer er hangt in de horecazaak. Wij gaan hiervoor verschillende opties uitzoeken. 

 

Vervolgens na ons onderzoek dat we hebben uitgevoerd plannen we een vervolggesprek met u om de opties door te nemen. Dit doen we om te kijken wat uw mening en wat u eventuele feedback is. Wanneer u er helemaal mee eens ben met onze optie mag u er een schilderij uit kiezen, maar wanneer het nog niet helemaal naar wens is voor u gaan wij aan de slag met u feedback en komen we later met nieuwe optie. Op deze manier gaan we elke keer te werk, maar op een gegeven moment kennen wij elkaar goed en dan weten we precies waar u van houdt.

 

Wanneer de schilderij uit eindelijk niet in de smaak valt bij u of bij uw gasten kunt u altijd met ons contact opnemen om het schilderij te wisselen. Wij willen zo’n goed mogelijke samenwerking aan gaan met u om met elkaar fijn te kunnen werken. Na dat u een schilderij hebt ontvangen van ons komen wij langs om te kijken of u tevreden bent.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!