Onze producten

P’ART biedt drie verschillende abonnementen voor u als horecaondernemer. De drie verschillende abonnementen zijn: elk kwartaal, om het half jaar en een keer per jaar. 

Wij hebben hiervoor gekozen om keuze te bieden voor u zodat u kan bepalen om de hoe veel tijd u een nieuw schilderij wilt ontvangen.  De schilderijen zijn door getalenteerde upcoming artists gemaakt, door een abonnement te kiezen steunt u ook gelijk de jongen artiesten.  

Hoe het werkt

01

Plan een gesprek

02

Selecteer je abonnementsvorm

03

Geniet van je vernieuwende interieur

Schilderen op Canvas

Onze abonnementsvormen 

Borstels schilderen

Elk kwartaal

Hierbij krijgt u een schilderij om de 3 maanden.

Met dit abonnement wordt er ook gekeken naar wat voor seizoen het is.  Met de verschillende seizoenen kan je veel doen. Met als voorbeeld de zomer kan je veel doen met frisse kleuren die de zomer representeren. De herfst heeft veel warme kleuren zoals bruin en oranje en die kunnen dan mooi terug laten komen in het schilderij. Hiermee kan je de seizoenen heel mooi terug laten komen in u horeca. 

Om het half jaar 

Een schilderij heeft veel effect in het interieur, wanneer je veranderd van een schilderij verandert er heel veel. Als u om het elk kwartaal te veel vindt, dan is dit abonnement perfect voor u. Met dit abonnement houdt u de verandering, maar ook niet continue. Met dit abonnement kunnen we ook kijken naar seizoenen niet zo veel als het om het kwartaal is, maar we kunnen er wel rekening mee houden. 

Verf van de kleur Het Palet
Schilderijen op hout
Schilderijen op hout

Om het jaar

Elk nieuw jaar bieden wij u een nieuw schilderij. Welke is afgestemd op uw voorkeuren. Poer jaar ontvangt u een aan huis afgeleverd, nieuw schilderij, welke wij voor u aan de muur bevestigen. Elk schilderij heeft een eigen verhaal, waardoor dit uw horecazaak nog unieker maakt.

Naast de abonnementen

Naast onze abonnementen bieden wij ook een kerstspecial. Waarbij u in de december maand een nieuw schilderij krijgt, waarmee je de kerstsfeer in u horeca extra versterkt. Hiermee kan je de kerstsfeer nog beter aan u gasten overbrengen en wordt het een heerlijk knus en warm gevoel in u horecazaak. 

 

Bij elk van onze abonnementen kunt u ons altijd contacteren wanneer u niet meer enthousiast bent over het schilderij of dat de schilderij niet goed aanslaat bij u gasten. En u kan altijd van abonnement wisselen in de tussentijd. 

Verf kan en penseel